dilluns, 30 de juny del 2014

Y POR ESO ROMPIMOS

Holiiiiii!
Avui faré una recomanació una mica diferent. Normalment poso la ressenya en català i ja està, però he pensat que aixó es pot trobar a qualsevol lloc d'internet i que avui us recomanaré un llibre sense la ressenya, explicaré la meva opinió i del que va.

El llibre d'avui és "Y por eso rompimos"
Explica la história de la curta relació entre la Min i l'Ed. La Min és una noia una mica peculiar i a l'institut no és molt popular i l'Ed es podría dir que és el contrari d'ella. És popular i juga a l'equip de bàsquet de l'institut.
Quan la seva relació s'acaba, la Min recull tots els objectes que han tingut importància durant els dies que han passat junts i els posa en una capsa que deixa a casa seva. Dins també hi deixa una carta explicant la història de cada  objecte que està dins la caixa i de la seva importància. A la carta hi ha tots els motius de "perquè van tallar"

M'ha agradat molt aquest llibre, normalment no sóc molt de llibres romàntics però aquest és una de les excepcions. Crec que està molt bé que una història d'amor acabi malament i que estigui explicada des del final, en pasat. El que també m'ha agradat molt és que té dibuixos molt macos de cada objecte de dins la caixa.
Espero que us agradi!


Petonets!!!!:)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada