dijous, 2 d’octubre del 2014

THE HOST

Holiiiis!
La recomanació d'avui és també la d'un dels llibres que he llegit aquest estiu: The Host/El Huésped.
Aquest ha sigut un dels que més m'ha agradat de l'estiu. Encara no he vist la pel·lícula però espero veure-la d'aqui a poc i poder pujar una entrada amb la crítica.
La veritat és que no sé com posar la sinopsis del llibre, així que posaré la oficial i, al final, la meva opinió.
 La terra ha estat envaïda per extraterrestres, als quals se'ls coneix com ànimes. Aquestes ànimes envaeixen la ment humana, deixant el cos intacte, apoderant d'ell. La raça humana està per extingir, només queda una petita fracció de persones que segueixen conservant la seva humanitat, una molt petita fracció. Aquí es troba Melanie, una noia que segueix en "estat salvatge", la qual surt en recerca de la seva cosina, però sense èxit, ja que és atrapada. A Melanie li introdueixen una ànima anomenada Wanderer, a la qual li va ser advertit la gran quantitat d'emocions i sensacions que tenen els cossos humans, la qual cosa no li van advertir és que podria trobar-se amb un Hoste rebel, negat a deixar el seu cos i així perdre completament la seva ment.
Wanderer, l'ànima invasora, intenta accedir als records de la Melanie per trobar a les altres persones de la resistència, però la Melanie no la deixa, i en el seu lloc li mostra records de Jared, aquest noi que tant estima, i el Jamie, el seu petit germà. La Wanderer es veu impossibilitada per ignorar els anhels del seu cos, creant una estreta relació amb Melanie, en la qual juntes surten en recerca de les dues persones que tant volen, i en el camí patir les conseqüències, doncs portar una ànima dins teu no és bo. O això creien ...


Els primers capítols d'aquest llibre no em van enganxar gens, però a mesura que anava passant pàgines em va anar agradant cada cop més.
Es va fer més famós quan va sortir la pel·lícula, però encara no l'havia llegit així que em negava a veure-la.
Aquest llibre ha estat durant molt de temps a la meva "wishlist" i us el recomano moltissim!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada